Gå til hovedindhold

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål. Har du ris eller ros til vores arbejde, vil vi også gerne høre fra dig.

Fotokredit: Getty Images
Hænder rakt i vejret

Passagerpulsen er en del af Forbrugerrådet Tænk. Vi arbejder for at forbedre den kollektive transport for dig som passager.

Vi er ikke en del af trafikselskaberne, og kan derfor heller ikke beslutte, hvordan systemer og priser skal udføres. Men vi kæmper for, at passagererne får de bedst mulige produkter og rejser. Det gør vi blandt andet ved at gå i dialog med både trafikselskaber og politikere.

Kontakt en medarbejder

Lars Wiinblad, projektchef

Lars har arbejdet med kollektiv transport i mange år, og har derfor et stort kendskab til passagerernes ønsker og behov til deres rejser med bus, tog og metro. Lars deltager gerne i debatter og konferencer, og han udtaler sig også til pressen.

Twitter: @larswiinblad

E-mail: law@fbr.dk

 

Gry Midttun, politisk rådgiver

Gry er med til at lægge Passagerpulsens politiske linje, og repræsenterer passagererne i Ankenævnet for Bus, Tog og Metro. Hun udtaler sig til pressen om Passagerpulsens holdninger om alt fra rejsekort og bøder til forsinkelser og selskabernes information.

E-mail: gmi@fbr.dk

 

Gitte Kjær-Westermann, frivillig- og udviklingskonsulent

Gitte er primær kontaktperson for passagerrådene. Hun sørger for indkaldelser, dagsordner, referater og facilitering i forbindelse med passagerrådsmøderne, og hun er sparringspartner for forpersonerne. Derudover har Gitte også kontakt til følgegrupperne i de fem regioner, hvor regionen, kommunerne og trafikselskaberne sidder med.

E-mail: gkw@fbr.dk

 

Anders Albrechtsen, analysekonsulent

Anders er ekspert i analyser og modeller og sørger bl.a. for, at Passagerpulsen får indhentet data til vores mange undersøgelser. Desuden er Anders kontaktperson til vores passagerpanel og passageragenter. 

E-mail: aal@fbr.dk

 

Catrine Schmidt, kommunikationsrådgiver (barsel)

Catrine er ansvarlig for Passagerpulsens kommunikation. Hun laver bl.a. indhold til og modererer Passagerpulsens sociale medier, holder hjemmesiden opdateret og skriver debatindlæg. Desuden understøtter hun passagerrådsmedlemmerne i deres lokale og regionale kommunikation.

E-mail: casc@fbr.dk

 

Amalie Byberg, kommunikationsrådgiver (barselsvikar)

E-mail: aby@fbr.dk

 

Maria Theut Christensen, projektsekretær

Maria binder de mange tråde sammen i Passagerpulsen. Hun hjælper bl.a. med alle de praktiske opgaver i forbindelse med vores konferencer og events, ligesom hun holder styr på møder og interne arbejdsgange. Desuden er hun sekretær for projektchef Lars Wiinblad.

E-mail: mtc@fbr.dk