Gå til hovedindhold

Rejsekort: Svar på 5 spørgsmål om pendlerkort

Hvorfor kan jeg ikke checke flere ind på mit Rejsekort Pendler Kombi? Få svar på 5 spørgsmål om Rejsekort Pendlerkort og Rejsekort Pendler Kombi her.

Fotokredit: Getty Images · 6. Oktober 2022
Passager checker ind med rejsekort på station

5 ofte stillede spørgsmål om rejsekort pendler kombi og pendlerkort på rejsekort.

  • Bestiller du en periode til dit Rejsekort Pendlerkort på rejsekort.dk, så skal ”bestillingen” ud på chippen på dit rejsekort. Det sker ved, at kortet kommer i forbindelse med rejsekortudstyr. Du skal derfor enten checke ind på en stander eller lægge kortet i en rejsekortautomat før din pendlerperiode er aktiveret.

  • Ja, det kan du fra september 2019. Du kan dog ikke have andre med på et pendlerkort på rejsekort.

  • Fordelen ved et rejsekort med pendler kombi er, at du kan rejse ind i eller ud af dit pendlerområde uden at skulle købe en ekstra billet. Det kræver dog, at du checker ind og ud under rejsen også på dine pendlerrejser.

    Du kan i stedet vælge et grønt pendlerkort – her skal du kun checke ind på busrejser, men skal så til gengæld købe en ekstra billet, når du rejser uden for de zoner, du har valgt at pendle i.

  • Nej, det er ikke muligt, at kombinere DSB Erhvervskort med et rejsekort.

    Trafikvirksomhederne har valgt, at perioder på et Rejsekort med Pendler Kombi kun kan betales af kortindehaveren.

  • Trafikselskaberne som ejer Rejsekort A/S har besluttet, at du skal have zone 1 med på dit pendlerkort, hvis du også har zone 2. Det er dem, som fastlægger priser, zoner og rejseregler i den offentlige transport.