Gå til hovedindhold

Find din pendlerrepræsentant

Passagerer og pendlere er flere steder i landet gået sammen i klubber. Pendlerrepræsentanterne er passagerernes stemme over for trafikselskaberne. Se, hvem du kan kontakte på din strækning.

Fotokredit: Getty Images · 10. August 2023
Stor menneskemængde går på gaden

Pendlernes stemme overfor trafikselskaberne

Passagerer har i mange dele af landet organiseret sig i grupper, for at gøre deres stemme stærkere over for trafikselskaberne. Pendlergrupperne er opstået på forskellig vis, og opererer således også forskelligt.

DSB har officielle pendlerrepræsentanter, som jævnligt holder møder med trafikselskaberne. Pendlerrepræsentanterne har en kontakt til selskaberne, som gør det nemmere at blive hørt, og at de kan udtale sig for eksempel til pressen på vegne af pendlergruppen.

Passagerpulsen samarbejder med pendlergrupperne, og har jævnligt møder og dialog med pendlerrepræsentanterne om vores arbejde, og om de problemstillinger pendlerrepræsentanterne bringer op.

Pendlergrupperne er hverken underlagt trafikselskaberne eller Passagerpulsen, men fuldstændigt selvstyrende.

Se i listen herunder, om der er en pendlerrepræsentant på netop din strækning, som du kan hive fat i, hvis du har spørgsmål eller forslag til forbedringer.

Pendlerrepræsentanternes kontaktoplysninger