Lokaltog bliver en del af De Nationale Passagertilfredsheds-målinger

27. april 2017

Rejser du med en af Lokaltogs lokalbaner? Så kan tilfredsheden med din rejse blive en del af De Nationale Passagertilfredshedsundersøgelser. Passagerpulsen er nemlig begyndt at måle kundetilfredsheden på strækningerne.

Lokaltog

Lokaltog bliver en del af De Nationale Passagertilfredshedsmålinger
Foto:Lokaltog A/S

Aftalen er underskrevet

Passagerpulsen og Lokaltog A/S har indgået en aftale om, at passagerernes tilfredshed på de 8 lokalbaner bliver en del af De Nationale Passagertilfredshedsundersøgelser fra april 2017.

Passagerer, som rejser med Lokaltog, vil blive spurgt om deres tilfredshed med den samlede rejse. Det gælder alt fra tilfredshed med tog til tiden, information, stationsforhold til sammenhængen med andre transportformer.

DSB, Arriva Tog, Metroselskabet og Nordjyske Jernbaner er allerede en del af De Nationale Passagertilfredshedsundersøgelser. Undersøgelsen bliver offentliggjort hvert halve år og indeholder over 18.000 interview hver gang.

Du kan se resultater fra lokalbanerne, når undersøgelsen bliver offentliggjort i december 2017.

”Vi har lavet en aftale med Lokaltog A/S, som gør, at alle tog i Danmark, bortset fra Lemvigbanen, er en del af De Nationale Passagertilfredshedsundersøgelser. Det er vi rigtig glade for. Med tiden håber vi også, at Lemvigbanen og busselskaberne vil være med”, siger Asta Ostrowski, konstitueret projektchef i Passagerpulsen.