Forsinket? Det er faktisk ikke i orden

10. oktober 2017

Tog, bus og metro skal køre til tiden, så du ikke kommer for sent. Men alt for ofte er de forsinket – og det er ikke i orden. Det kan have store konsekvenser for dig som passager. 

Køreplaner skal du kunne stole på

Signalproblemer, tekniske fejl, manglende personale eller dårligt vejr. Du kan få mange forklaringer på, hvorfor tog eller bus er forsinket. Hvis du altså overhovedet oplever at få information.

Forsinkelser er ikke bare den tid, du kommer for sent frem. Det har ofte også konsekvenser for dig som passager. Hvem har efterhånden ikke prøvet at komme for sent på arbejde eller i skole. Måske du heller ikke når at hente dit barn til tiden, når du skal hjem igen. Eller du når for eksempel ikke dit lægebesøg eller fritidsaktivitet.

Bussen eller togets forsinkelse kan betyde, at du svigter familie, venner eller dit arbejde.

Er det i orden?

Passagerpulsen hos Forbrugerrådet Tænk synes det ikke. Derfor vil vi lægge pres på politikere og trafikselskaber, så du som passager igen kan stole på, at du kommer frem til tiden med bus og tog.

Hjælp os med at lægge presset

Del din historie om forsinkelser. Fortæl os, hvad en forsinkelse har betydet for dig. Alle historier bliver afleveret til transportpolitikerne og trafikselskaber.

Vi vil med din hjælp vise, at forsinkelser ikke bare er et tal. Det har konsekvenser for passagerernes hverdag.

Del din historie om forsinkelser her